top of page

Arvot &
Visio

DANCE TEAM TAMPEREEN ARVOT

MONINAISUUS

Seura on monikansallinen ja monikulttuurillinen ja toivottaa kaikki tervetulleiksi tanssin maailmaan. Seuran jäsenet oppivat jo nuoresta pitäen kansainvälisyyteen, suvaitsevaisuuteen ja yhteistyöhön. Seurassa panostetaan erityisesti lapsiin ja nuoriin.

ARVOSTUS

Olemme yhtä riippumatta iästä, sukupuolesta, poliittisista näkemyksistä, uskonnosta, suuntautumisesta tai kansalaisuudesta. Arvostamme toinen toisiamme ja tuemme toinen toistemme polkua paremmaksi tanssijaksi. Jokaisen tanssijamme menestys on seuran yhteinen menestys ja päinvastoin. Päätöksenteko on läpinäkyvää ja osallistavaa.

REHTIYS

Olemme sitoutuneet Reilun Pelin periaatteisiin ja noudattamaan antidopingsäännöstöä. Kilpaillessamme teemme parhaamme ja olemme ystäviä keskinäisestä kilpailusta huolimatta. Kannustamme terveisiin ja hyviin elämäntapoihin. Toimimme oikein ja annettujen ohjeiden mukaisesti. Jokainen on oikeutettu saamaan rehellisen ja kunnioittaen annetun palautteen sitä pyytäessään. Kunnioitamme myös toistemme itsemääräämisoikeutta ja omaisuutta.


DANCE TEAM TAMPEREEN VISIO

Dance Team Tampere ry on ensin Tampereen paras, sitten Suomen paras ja lopuksi myös kansainvälisesti noteerattu tanssiurheiluseura, jonka jäsenet ovat menestyviä kilpaurheilijoita ja saavuttavat hyvää menestystä kaikilla tasoilla ja kaikissa ikäsarjoissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Visionsa toteuttamiseksi Dance Team Tampere ry toimii omissa tiloissa, joissa harjoittelu on mahdollista 24/7 ja siis myös kellonaikoihin, jolloin kilpaillaan. Olosuhteet ovat kohdallaan.


Tiloissa järjestetään säännöllinen viikoittainen harjoitustoiminta seuran oman ohjelman mukaisesti huomioiden myös oheisharjoitteet. Leiripäiville kutsutaan opettamaan myös seuran ulkopuolisia valmentajia. Tarjonta on monipuolista ja suunniteltua, josta viriää nousujohteinen menestys. Pidemmälle oppineet kannustavat alemmilla tasoilla olevia ja näyttävät esimerkkiä.

Seuran sisältä löytyy kaikki se tietotaito, mitä kansainväliseen menestymiseen tarvitaan!


Seuramme noudattaa myös turvallisen tilan periaatteita lue lisää alla olevasta PDF-
tiedostosta.

DTT:n toimintakäsikirja 2024, tähtiseuraseloste ja vastuullisuusohjelma:
 

bottom of page