top of page

Ryhmät & Harjoittelu

Hyväksytyt maksut vuodelle 2023:

- Jäsenmaksu 30 € / v

- Tanssitähdet ja DanceStars (alle 7v) 120 € / kausi

- Perusryhmä juniorit (7-15v) 120 € / kausi

- Harrasteryhmä HobbyClass 240 € / kausi

- Pöyrätuolitanssijat 120 € / kausi

Harjoitusmaksut kilpailijat 2023:

- Juniorit 240 € / kausi tai kuukausittain 50 € / kk

- Aikuiset E-D taitoluokat 240 € / kausi tai kuukausittain 50 € / kk

- Aikuiset & Seniorisarjat 1–4 A-C taitoluokat 300 € kausi tai kuukausittain 65 € / kk

Ei-jäsenten sali- ja harjoittelumaksut:

Salimaksu kertakäyntinä vapaaharjoituksessa 7,5 € / hlö, ei sisällä ryhmiä ED- ja AC-ryhmässä kertakäynti 10 € / hlö Ohjattu Practise kertakäynti 10 € / hlö, 15 € / pari

Maksu Dance Team Tampere Nordean tilille: FI13 1544 3000 1290 77

 

Hyväksymme seuraavat liikuntasetelit:

- Smartum Liikunta

- Smartum Liikunta & Kulttuuri

- Tyky-kuntoseteli

- Tyky-kuntoseteli+

- Tyky-Online 

- Virikeseteli

- Sporttipassi

- Eazybreak mobiiliseteli

- ePassi

- Edenred

Jäsenmaksu 30 € / vuosi on aina suoritettava tilisiirtona. Jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai vastaavilla maksuvälineillä.

 

Tanssitähdet
Tarkoitettu alle 7-vuotiaille aloitteleville tanssijan aluille. Ryhmässä tutustaan laajasti musiikkiin ja opitaan leikinomaisesti liikkumaan eri musiikkien tahdissa. Myös kilpatanssin perusteita opitaan sen verran, että ryhmän osallistujat voivat halutessaan osallistua kahden tai neljän tanssin MuksuMix kilpailuihin joko keskenään tai parinaan ryhmän ohjaaja. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja ryhmän kesto on 45 minuuttia.

Junioriryhmä
Ryhmä on tarkoitettu yli 7-vuotiaille junioreille ja sen perustana on valmistautuminen lajin urheilullisiin vaatimuksiin. Ryhmässä opitaan tanssien perustekniikka ja saadaan riittävä määrä koreografiaa kilpailemiseen. Pareja kannustetaan aloittamaan kilpauransa ja sitä seurataan samoin kuin parin koko harjoittelua. Ilman paria olevia opetetaan myös, jotta heillä on riittävät valmiudet harrastamiseen, kun pari löytyy. Ryhmällä on kaksi ohjattua harjoitusta viikossa. Lisäksi tanssijoita kannustetaan osallistumaan myös muihin valvottuihin ryhmiin, esim. practice nightin ensimmäiselle kierrokselle.

Aikuisten peruskurssi
Kauden aikana opetellaan kolme vakiotanssia ja kolme latinalaistanssia ja kerrataan opittua. Tanssit ovat hidas valssi, tango, quickstep, samba, cha-cha ja jive. Tansseja opetetaan kahden tanssin kuukausimoduuleissa, jolloin kuukauden aikana valmistuu kilpailukoreografia kahteen tanssiin. Tämä mahdollistaa liiton uusiin kahden ja neljän tanssin kokeilukilpailuihin osallistumisen jo kuukauden harjoittelun jälkeen.
Painopiste on rytmien ja tanssiaskeleiden opettelussa. Peruskurssi antaa taitoja seuratansseihin ja toimii johdatuksena kilpatanssiin. Ryhmässä ei vielä paneuduta syvällisemmin tekniikkaan.
Ryhmä kokoontuu kahdesti viikossa. Mukaan voi tulla yksin tai oman parin kanssa. Uusia oppilaita otetaan myös kesken kauden, aina kuukauden alussa.

Aikuisten E-luokan ryhmä
Ryhmään saapuvat ovat aloittamassa kilpauransa ja heille opetetaan kuuden tanssin perustekniikat. Myös esittämistä hiotaan ja opetetaan tyyliä ja kilpailemiseen liittyvä perustietous. Ryhmässä valmistaudutaan myös siirtymiseen D-luokkaan. Käytettävissä ovat D- ja C-luokkien tanssien moduulit ensimmäisiin koreografioihin. Ryhmään voivat osallistua myös nuoremmat tanssijat, jos ovat pituudeltaan jo aikuisten kokoisia. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa.

Aikuisten D-luokan ryhmä
Tässä ryhmässä harjoittelevat jo kilpailevat D-luokan parit ja ryhmään voivat osallistua myös E-luokan loppuvaiheessa olevat kilpailijat. Opitaan D- ja C-luokkien tanssien perustekniikkaa ja viimeistään tässä vaiheessa myös aloituskoreografiat C-luokan tansseihin. Ryhmässä voidaan edelleen käyttää moduuleita tai muita lähestymistapoja. C-luokkaan siirtyjät voivat myös jatkaa tässä ryhmässä niin halutessaan. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa.

Aikuisten ja nuorten C-A luokkien ryhmät, vakiot ja latinalaiset
Ryhmät on tarkoitettu ainoastaan kilpaileville vähintään C-luokan tanssijoille ja väliaikaisesti parittomille parin haun aikanakin. Nämä ovat ryhmät, joissa junioreiden, nuorten ja aikuisten kilpailijoiden polut yhdistyvät. Ryhmissä käydään perustekniikkaa ja tyyliä ja harjoitellaan perustaitoja hiomalla suorituksia. Ryhmät pidetään kerran viikossa. Lisäksi osallistujien odotetaan käyvän muissakin ohjatuissa harjoituksissa ja vapaaharjoituksissa.

Teemaryhmät, vakiot ja latinalaiset
Teemaryhmissä käydään läpi jokin tekninen perusasia, joka sen jälkeen siirretään tanssiin ja omiin kuvioihin. Teemaa on tarkoitus harjoitella ainakin kuukauden ajan. Kun ryhmä kokoontuu joka toinen viikko, tulee näin ollen harjoiteltavaksi limittäin aina kaksi perusasiaa yhdessä. Kun ensimmäinen asia poistuu kuukauden päästä harjoittelusta, jälkimmäisen harjoittelu jatkuu yhdessä toisen uuden perusasian kanssa. Ryhmä on tarkoitettu lähinnä kilpaileville pareille (myös hetkellisesti parittomille). Teemaryhmään voivat osallistua kilpailevat parit junioreista senioreihin ja taitoluokkaan katsomatta. Teemaryhmä on kerran viikossa, vakiot parittomina viikkoina ja latinalaiset parillisina viikkoina.

Fysiikkaryhmä
Ryhmässä harjoitutetaan lihaskuntoa, tasapainoa ja liikeratoja. Se kehittää myös fyysistä kuntoa. Ryhmä on avoin kaikille eikä harjoitteissa tarvita omaa paria. Ryhmää suositellaan kaikille kilpailijoille. Se toteutetaan kerran viikossa.

Tanssien tasapainoa ja seniori kuntotanssiryhmät
Ryhmissä harjoitellaan ilman paria ja tavoitteet ovat peruskunnon ylläpitämisessä ja kehon liikkuvuudessa. Ryhmillä ei ole kilpailullisia tavoitteita ja ne on tarkoitettu seniori-ikäisille musiikkiliikunnasta kiinnostuneille. Tanssien tasapainoa ryhmissä on eri vaikeustasoja, seniorien kuntotanssiryhmässä kaikki osallistuvat samaan harjoitukseen. Harjoitukset toteutetaan kerran viikossa.

Practice Night, vakiot ja latinalaiset
Nämä ovat viikoittaisia harjoituksia kaikille kilpaileville pareille, vakiot maanantaisin ja latinalaiset tiistaisin. Harjoitukset ovat ohjattuja ja niissä saatetaan antaa harjoitusteemoja ja palautteita. Harjoitukset koostetaan eri tavoin tanssien keston ja järjestyksen osalta ja myös erien osalta. Näin pystytään ohjaamaan aerobista ja anaerobista hapenottokykyä, nopeuden säätelyä ja räjähtävää nopeutta, kestävyyttä jne. Toteutetaan myös show case harjoituksia kilpailuja varten. Näissä harjoituksissa myös opitaan tanssimaan uusiin musiikkeihin, jotta pareilla on niihin valmius, kun kuulevat ne kilpalattialla.

Kilpaharjoitus
Kilpaharjoitus valmistaa GP-kilpailuun osallistumiseen noin viikko - puolitoista viikkoa ennen GP:tä (myös SM) ja on siis tarkoitettu kilpaileville pareille. Osallistua voi, vaikkei osallistuisi sillä kertaa GP-kilpailuun. Harjoitus on puku-, meikki- ja kampausharjoitus. Kilpa-asut, meikki ja kampaus suuntaa antava, meikki voi siis olla suttuinenkin eikä kampaajalla tarvitse käydä. Tarkoitus on tavallisen harjoituksen sijaan antaa pareille muistikuva siitä, millaisen kaverin kanssa tanssitaan sitten kilpailussa. Muuten se tauon jälkeen tulee "yllätyksenä". Harjoituksessa vuorottelevat vakiot ja latinalaiset ja kumpaakin tanssitaan neljä kierrosta. Osallistua voi molempiin tai vain toiseen (puvunvaihto vaatii ripeyttä). Ensimmäinen kierros tanssitaan kolmessa arvotussa erässä, toinen kahdessa arvotussa erässä ja "semi" ja "finaali" tanssitaan tilanteen mukaan siten, että sama erä tanssii viisi tanssia putkeen. Parien tulee osata tanssia vähintään neljää tanssia, ettei tule tynkäeriä. Aloittava laji vuorottelee, kauden ensimmäinen harjoitus alkaa vakioilla.
Harjoitus toimii kenraaliharjoituksena ennen tärkeitä kisoja.

Ryhmien sisältökuvaukset Dance Team Tampere
 

Seuran sisäiset valmentajat ja ohjaajakoulutukset

Näyttökuva 2021-7-24 kello 18.35.26.png

Tiloissamme tarjolla myös:

MK DANCE
Mariia Konus
 
Tanssien tasapainoa (jatkoryhmä) 
Senioreiden kuntojumppa 
Tanssien tasapainoa (alkeisryhmä) 

Minna Vaittinen
 
Seniori kuntotanssi
Tahtia Tyylillä, Minna Pakkanen

Latino Show
Adrienn Fitori

Taekwondo
Pauli Hurmerinta

Vierailevat / ammattilaisvalmentajat:

Adrienn Fitori
Mikko Kaasalainen
Luca Rossignoli
Merje Styf
Nina Anderson
Anton Kurttila
Sergey Belyaev
Ilari Lehtonen
Mika Jauhiainen
Santtu Otsamo
Taina Savikurki

Maria Konus

Jarmo Nuutinen
bottom of page