top of page

Aikuiset

LIIKKUJAN POLKU

AIKUISET & NUORISO YLI 16V.

Aloitetaan perusopetuksella, ohjattu harjoitus kaksi kertaa viikossa. Perusopetus suoritetaan moduuleilla 1-3. Näiden aikana on tarkoitus ainoastaan opettaa koreografiat ja parit liikkumaan. Tekniikkaan ei vielä paneuduta, mutta näytöt tulee tehdä teknisesti mahdollisimman hyvin. Tämän jälkeen osallistutaan vielä kertauskuukauteen. Moduulirakenne mahdollistaa mukaan tulemisen jokaisen kuukauden alusta odottamatta puolta vuotta.


E-luokan ryhmä saa ohjausta kerran viikossa. Tähän ryhmään siirrytään, kun kolme ensimmäistä moduulia on hallinnassa. Tässä ryhmässä opetetaan tekniikkaa E-luokan tansseihin ja kannustetaan pareja kilpailemaan. Ylempien luokkien tansseihin tutustuminen aloitetaan moduuleilla 4 ja 5 niin, että pari osaa vähintään 8 tanssia jo siirtyessään D-luokkaan.


D-luokan ryhmään siirrytään kilpailumenestyksen mukaan D-luokkaan noustua. Ohjattu harjoitus kerran viikossa. D-luokkalaisia kilpailijoita ohjataan osallistumaan practice night -harjoituksiin ja kehonhallinnan harjoituksiin. Parit tanssivat hyvin 10 tanssia jo ennen siirtymistään C-luokkaan. Ryhmässä opetetaan tekniikkaa D-luokan tansseihin ja kuvioihin.
 

C-A luokan ryhmät eriytetään vakioryhmään ja latinalaisryhmään. Näin 10-tanssijoilla on kaksi ohjattua viikkoharjoitusta ja vain toista lajia tanssivilla yksi ohjattu viikkoharjoitus. Näissä ryhmissä osallistujat ovat jo kokeneita kilpailijoita ja he osallistuvat myös muuhun ohjattuun toimintaan.


Tavoitteena kaikilla valmennustasoilla on hyvä menestys ja mitalisijat.

Tavoitteellisesti harjoittelevat ja huippu-urheiluun tähtäävät saavat oman erillisen harjoitusohjelmansa, joka on räätälöity kullekin parille heidän tarpeidensa mukaisesti. Heillä on käytettävissään henkilökohtainen valmentaja (oman valintansa mukaisesti), seuran personal trainer ja fysioterapeutti. Pareille muodostetaan tiimi huolehtimaan parin tarpeista huipulle pääsemiseksi.
 

bottom of page